pátek 25. září 2015

Odpuzovač molů

Sklopec na škodnou je lapací zařízení používané k odchytu zvěře. Sklopce jsou s jedním i dvěma vstupy. Jsou otravní, zalezou všude a pustí se. Společnost Power Air není na českém trhu žádným nováčkem a již více jak let potvrzuje svou stabilitu. Kromě repelentního účinku příjemně provoní šaty.


Vhodné pro všechny textilie.

Je bezpečný a snadno se používá. Odpuzovač vytvoří dlouhotrvající ochranou. Háček proti molům BROS s vůní levandulí jejich rejdění pozastaví. Efektivní, tiché a diskrétní zařízení - ideální pro použití ve všech částech domu. Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku.


Elektronický odpuzovač komárů bateriový. Tento výrobek má promyšlené složení obsahující přírodní esenciální oleje, které vytvoří přirozenou bariéru proti molům. Komplex přírodních esenciálních olejů můžete bez obav používat kdekoli ve vašem domově.


Pírodní odpuzovač molů a můr obsahuje přírodní esenciální oleje, které vytvoří přirozenou bariéru proti můrám a molům ve vašem šatníku.

Je vhodný především k zavěšení do prostoru šatních skříní. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku.


Všechny informace o produktu Repelent Ecozone přírodní odpuzovač molů a můr 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ecozone přírodní odpuzovač molů a můr 5ml. Označení nářadí logem Magg sebou přináší skvělou volbu pro všechny profesionální i poloprofesionální kutily z dílny ryze České společnosti. Co prý dobře funguje jako prevence, je zmrazení molů. Jednou za čtrvt až půl roku stačí dát vlněné šaty, svetry, kabáty do mrazničky - stačí na hodinu.


Objevili se ve vašem šatníku moli? Vsaďe na BROS háček proti molům s vůní levandule,který obsahuje hned dvě. Moli, moli, moli… Jsou ve skříních doma, je jich plná spíž na chalupě, občas vyletí z povlečení ve městě i na venkově. Co mám koupit nebo použít a vložit do výdechu ventilace u sebe v bytě, jako. Pomůže ti spolehlivě vyhnat moly ze šatníků, textilií, kožešin i koberců.


Obsahuje luxusní kosmetický parfém a extrakt z levandule, díky kterému odpuzuje moly přirozenou cestou. Na závěr pro vás máme ještě jeden typ. Snadné řešení pro odstranění molů z vašich skříní.


Visačka se pouze pověsí a nechá působit. Pak nabízíme snadné řešení. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma odpuzovač molů.

Ušetříte tak čas i peníze. Vždy bezpečně ochrání Vaše oblečení. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Známe dva druhy molů, které se v domácnostech vyskytují nejčastěji. Jedním z nich je potravinová mol , která má tmavé zbarvení a zdržuje se v prostorách kuchyně (kuchyňská linka, skříňka, poličky, pozn. red.) či spíže. Vysoký výkon a bezpečný provoz.


Automatická změna kmitočtu i výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky