středa 23. září 2015

Krmná kukuřice prodej

Obsahuje méně dusíkatých látek než ostatní obilniny, má však vyšší obsah tuku než pšenice, žito a ječmen. Kukuřice krmná , pytel 50kg. Nabízíme na prodej pytlovanou sušenou a čištěnou kukuřici vhodnou jak ke krmení domácích zvířat, tak i ke krmení venkovního ptacva nebo ryb. Prodej pytlované kukuřice pro krmení.


Doprava po Praze a Středních Čechách zdarma. Soubory cookie používáme k tomu, abychom vám usnadnili a zpříjemnili používání našich webových stránek.

Používáním našich webových stránek. Podávané množství se liší dle kategorie zvířat. Ovcím, kozám se podává cca – 2g denně.


Prodám váženou KRMNOU směs pro brojlery BRnebo BRs obsahem antikokcidiotik, vyrobeno bez geneticky modifikovaných surovin (bez GMO). BRje jemná smes BRje drcená smes. Rostlina tvoří klasy které mají zrna různých barev.


Doba zrání je přibližně dní. Nabízím kukuřici krmnou sušenou, možno i namačkanou mačkačem.

Pytlované i drobné balení krmná pšenice, ječmen, oves, kukuřice, pšeničný šrot, ječný šrot, kukuřičný šrot, drcená kukuřice, ovesné vločky, i řepkový šrot, pšeničné klíčky, pšeničné otruby vám v dobré kvalitě a vzhledem k paletovým i drobným prodejům ve velmi příznivé ceně pomohou zajistit kvalitní a plnohodnotnou výživu pro vaše hospodářská i domácí zvířata. Vhodné jsou také pro rybolov. Složení: kukuřice žlutá, kukuřice červená, oves celý, úsušky pícnin, peluška, hrách, svatojánský chléb, banánové chipsy, podzemnice loupaná, sušená mrkev, hrachové vločky, kukuřičné vločky, šípky, extrudované obiloviny. Jedná se o přírodní krmivo pro dospělé slepice, brojlery a kuřata.


Její odpovídající a vyvážené složení bohaté na lámanou kukuřici, pšenici, oves, loupaný ječmen, sorgo, luštěniny a olejnatá semena komplexně zajišťuje výživové potřeby drůbeže v průběhu celého roku. Pohodlný výběr, skvělé ceny. Avicentra Deluxe morče 500g.


Požadavky specifikované v této normě odpovídají podmínkám stanoveným pro jakost kukuřice Komisí Evropského společenství na základě průměrné jakosti kukuřice sklízeného ve Společenství a měly by sloužit k jednotnému posuzování jakosti kukuřice v celém Společenství. Nákup, prodej a zpracování zemědělských komodit, průmyslová hnojiva, výroba krmiv. Moravský krumlov - Česká republika ZZN Svitavy a. Tato odrůda se vyznačuje vysokými výnosy bulev a odolností proti suchu. Váš partner pro osivo a sadbu.


Nabídka osiv, kukuřice , travních směsí, obilovin, a další sadby. Od kukuřice krmné k lahůdkové Na polích se ve velkém pěstuje kukuřice na zrno ( Zea mays indentata ), říká se jí krmná nebo také „koňský zub“, a sice pro podobnost semen se zuby koně. Kompletní krmná směs pro brojlery.


Tyto vitaminy jsou důležité pro metabolické procesy organismu. Zrna kukuřice jsou důležitým článkem při výkrmu drůbeže a prasat. Kombinácia brilantnej farby a kvalitnej vône umožnila vytvoriť túto.

Dobrý den, v katalogu Hobby máte 0. ZE OTIS F nemohu jej najít v nabídce eshopu. Děkuji za radu jak objednat. Luxuriantes, buď Zea diploperennis nebo Zea luxurians. Kuchařka ochucovadlo bez glutamat.


Krmná směs granulovaná pro nosnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky