pátek 25. září 2015

Umělý travnik

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Tyto plochy mají výborné vlastnosti. Pomůžeme Vám vybrat ten pravý umělý trávník pro každou příležitost!


Jednotlivé druhy travních koberců se liší nejen.

Umělý trávník není nesmrtelný ani obnovitelný (tak jako to umí přírodní trávník). Ale vlákna jdou „postavit“, když budete rýžovým koštětem nebo vysavačem jezdit proti směru slehnutí. Vyznačuje se velmi dlouhou životností, přirozeným vzhledem a také nízkými náklady na svůj provoz.


Stačí umělou trávu jen zakoupit, položit a již není třeba žádného pravidelného zalévání, hnojení, sekání nebo jiných potřebných úprav, na které jsme zvyklí u přírodní verze. Další výhodou je šetrnost k vodním zdrojům, jejichž nedostatku se v posledních letech dostává rostoucí mediální pozornost. Umělý trávní koberec vyrobený z vláken polymeru (polypropylen), nabízí možnost zdravého, svěžího, hladkého a prakticky bezůdržbového povrchu po celý rok.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi realistické napodobení živého trávníku díky V - tvaru a MiNT technologie travního vlákna. Tam, kde po něm chodíte.


Díky svému unikátnímu vzhledu se hodí jako dokonalý doplněk teras, balkónů a dalších prostor. Je mnoho míst, kde se nemůže vypěstovat přírodní travnatý koberec. Volbou je tedy umělý trávník. Dávnou minulostí jsou doby, kdy umělé květiny vypadaly jako nevzhledný kus plastu. Dnešní špičkové výrobky nejdou na prvním pohle a. Minulý víkend jsme si pořídili k bazénku umělý trávník.


Předcházely tomu bouřlivé domácí diskuze a zjišťování možností. Vlastní trávník je všívaná plošná textilie s vlasem z materiálů s vysokou pevností. Tato výrobní technologie zajišťuje trávníků. V našej ponuke nájdete realistické a kvalitné umelé trávniky. U těchto instalací oceníte zejména dokonalost napodobení živého trávníku, jakou je značka Royal Grass známá.


Pokud si budete objednávat berte v potaz, že všechny podlahové krytiny jsou za jeden metr čtvereční.

Umělá tráva je určena pro pohledové prostory s pokládkou na zpevněné plochy, slouží jako imitace přírodního trávníku. Ideální pro umístění na terasy, balkóny, zahrady, dětská hřiště pod skluzavky, okolí bazénů, vchody do budov atd. Je vhodná pro terasy, balkóny, sportovní a dětské hřiště.


Všechny naše umělé travní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Showroom a osobný odber. Dohodnite si návštevu v prac.


Tráva kolem bazénu dostane často pořádně zabrat, pokud hledáte jinou alternativu jste tady správně. Hodí se perfektně i na terasy a verandy. Umělé trávníky zajistí svěží zelenou barvu a udrží si přirozený vzhled a dlouhou životnost.


Cena: 5Kč na objednávku. Trávník je velmi flexibilní a. Jedna z jarních novinek v nabídce JUTAgrass představuje nový směr ve vývoji umělých trávníků. Adventure - umělý trávník Umělá tráva je vhodná pro použití na střešních.


Vysoce odolný trávník URBAN je určen pro realizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky