úterý 29. září 2015

Richelle mead zlatá lilie

All Meade telescopes available! Alchymistka Sydney Sageová. Vystudovala umění a komparativní religionistiku, ale v současnosti je spisovatelkou na plný úvazek.


Celosvětovou slávu si získala především Vampýrskou akademií, na kterou volně navazují Pokrevní pouta, obrovský ohlas získala i série Sukuba. Funkce je dostupná pouze pro přihlášené. Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.

Druhý díl dokonalé série. Sydney a Adrian jsou úžasní, kniha rychle plyne, děj má smysl. Nedokážu se od této série odtrhnout a většinou jí celou.


Do polovice knihy som sa neodvážila typnúť, akým smerom sa dej uberá, a čo bude hlavným problémom a zápletkou. Podozrenia boli na viacero postáv, to mi verte, ale nakoniec som bola aj tak riadne prekvapená. Miluju Richelle Mead a její knížky.


A Zlatá lilie není vyjímka. Místy mi tam něco nesedělo, ale dobré momenty to převážily.

Nejlepší sou momenty s Adrianem, jeho hlášky miluju. Už se nemožu dočkat třetího dílu. Hledáte Pokrevní pouta - Zlatá lilie od Richelle Mead ? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. I ve druhém díle se ocitáme znovu v Palm Spring, kde se naši Hrdinové vydávají za studenty a snaží se uchránit Jill před nebezpečím.


Kniha sleduje příběh několika teenagerských studentů, kteří se musí vypořádat se zakázanou láskou, Strigoji a nadpřirozenem. Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování.


Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa. Ahojky, dneska tu máme druhý díl Pokrevních pout. No, musím říct, že každým díl je napínavější a napínavější. Ale vůbec si nedovedu představit.


Georgina Kincaidová lépe než kdokoli jiný. Miluje talentovaného spisovatele Setha, ale kdyby ho třeba jen políbila, vysaje tím z něj život. Není divu, že se tím trápí – tím spíš, že Seth její city opětuje.


Ona je však sukubou, a jako taková čerpá sílu z mužů, kteří podlehli jejímu kouzlu. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.

Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou. Ale i přesto si myslím, že Zlatá lilie rozhodně stojí za zkoušku,. Celá recenze protože to není jenom kniha plná vampýrů a magie, ale najdete tam i vážnější témata, která jsou sice jen okrajově nakousnuta, ale přesto tam jsou, například téma životního prostředí. Musím pomoct Soně, namítla jsem.


Bývalá alchymistka Sydney se svým vampýrským novomanželem Adrianem nachází útočiště na morojském královském dvoře. Popis: Zlatá lilie je druhým dílem pokračování ucelené ságy Vampýrská akademie Richelle Mead. Ve Vampýrské akademii jsme se soustředili na Moroje a. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Co vznikne, když se zkříží Zlatá lilie a upíří tesáky?


Richelle Mead is the bestselling author of the Vampire Academy, Bloodlines and Age of X series. Her love of fantasy and science-fiction began at an early a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky