pátek 27. března 2020

Cena pletivového plotu

K montáži dodávame materiál výhradne od slovenského výrobcu Pletiva s. Ahoj , ráb by som sa opýtal koľko by bola taká optimálna cena na osadenie obyčajného pletivového plotu. Išlo by o: Nameranie , vyvrtanie dier, osadenie a betonovanie a natiahnutie pletiva. Pozemok 20m x 20m x 20m x 20m rozsah týčí asi Pýtam sa čisto len na cenu práce.


Nabízíme možnost realizace stavby plotu na klíč i dílčí práce. Zajistíme Vám vyvěšení pletiva, hloubení děr, betonování a usazení sloupků, usazování podhrabových desek, demontáž starého oplocení a jiné práce související se stavbou plotu.

V tomto videu názorně uvidíte jak se montuje plot typu ze čtyřhranného pletiva na kruhové sloupky. Postup prací při montáži oplocení krok po kroku. Každá stavba plotu je individuální a nelze tedy určit pevnou cenu za běžný metr. Snažili jsme se vytvořit položkový ceník a každý úkon nacenit zvlášť. Cenová kalkulácia plotu zdarma a ihneď.


Stačí zadať dĺžku a výšku plotu, typ oplotenia, bránky a okamžite dostanete kompletnú a prehľadnú cenovú ponuku. Uzpozornění: Kalkulátor a Eshop jsou dvě různé aplikace a bohužel tedy nesdílí registrace uživatelů. Chcete vedieť, koľko bude stáť váš nový plot?

Ploty a ich cena závisí od typu a dĺžky. Naša kalkulačka vám povie presnú cenu podľa vašich parametrov. Při nárazu vozu do dřevěného nebo pletivového plotu je vždy nutná jeho výměna, betonový plot odolá i většímu nárazu. Cena je uvedena vždy za běžný metr – do ceny se nepromítá brána a branka, protože by byla cena při kratší délce oplocení velice zkreslená. Cena materiálu za branku a bránu, případně cena.


Doba stavby plotu se v podstatě shoduje s dobou potřebnou pro stavbu pletivového plotu s podhrabovou deskou. Výber správneho typu pletiva je jedným z najdôležitejších rozhodnutí pri stavbe plotu. Treba zohľadniť viaceré faktory, ako funkcia, odolnosť, životnosť, montáž, bezpečnosť, terénne podmienky a pod.


Pletivo sa hodí hlavne na ohradenie veľkých pozemkov, skladov a premyslených zón, kde je treba zabezpečiť veľký pozemok. Ze všeho nejdřív si vytyčte plot pomocí provázku a kolíky si rozvrhněte umístění sloupků. Zavŕtame stĺpik 80cm do kamenistej pôdy alebo až 120cm do bažiny. Montujeme stĺpiky priemerov 38mm, 48mm.


Demontáž stávajícího plotu,materiál může zůstat na místě. Stavba plotu návod Po kliknutí na ikonku níže přejdete na návod na montáž (otevře se v nové stránce) Zde Vám popisujeme návody na stavbu plotu z různých pletiv či plotových dílců. V nabídce nemáme pouze pletiva na plot.


Nabízíme také pletiva pro oplocení výběhů, stavbu voliér, klecí, či třeba pro zpevnění pletivového plotu či. Doba stavby plota sa v podstate zhoduje s dobou potrebnou pre stavbu pletivového plotu s podhrabovou doskou. Reference vznikla z poptávky: Jedná se o stavbu pletivového plotu v délce asi 27bm s jednou brankou v šíři 90cm cca.

Ak sa však jedná o pletivový plot, o niečo ľahšie je len vykopanie jám v miestach, kde budú stáť oporné stĺpiky, doporučujeme ale celodĺžkový základ plotu. Pokiaľ sa však predsa len rozhodnete pre plot bez nízkeho múriku, postupujte nasledovne. Naša spoločnosť sa špecializuje na montáž oplotenia.


POSTAVÍME VÁM PLOT KDEKOĽVEK NA SLOVENSKU. Montáže plotov realizujeme na celom území Slovenska a. O legislativu ani stavební povolení na výměnu plotu se tak starat nemusíte. Stavebnímu úřadu musíte pro územní souhlas doložit i některá souhlasná stanoviska jako souhlas sousedů, vyjádření správců sítí v přilehlé komunikaci, památkového úřadu a podobně. V případě pouze nákupu materiálu Vám jsme povinni napočítat DPH , které odvedeme státu. Jaká je pro stavbu plotu daň z přidané hodnoty?


V případě soukromé výstavby Vám na materiál i práci napočítáme snížené DPH. Prevažnú väčšinu Vášho plotu máme u nás už teraz na sklade. Vďaka svojmu profesionálnemu prístupu a vysokému nasadeniu sme schopní Vám tieto slová dokázať činmi.


Stavba plotu z pletiva čtyřhranného se zapleteným napínacím drátem (s ND) nebo bez zepleteného napínacího drátu (bez ND). UKÁZKY STAVBY PLOTU SVÉPOMOCÍ. Na ukázce se vás ujmou naši zkušení montážníci a provedou vás stavbou plotu z čtyřhranného i svařovaného poplastovaného pletiva od začátku až do konce.


V průběhu stavby se můžete na cokoli zeptat a vše si samozřejmě i vyzkoušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky