středa 11. září 2019

Přípravek na mravence

Na konkrétní místo výskytu přilepíme přípravek proti mravencům – faraonům. Použít můžeme také návnadové krmítko , které obsahuje látku, kterou mravenci faraoni odnesou do hnízda. Zásah doporučujeme po až dnech opakovat. A jedna rada na závěr: pokud bojujete proti mravencům v kuchyni, zbytečně je nepřilákávejte nevhodným skladováním potravin. Poličky posypané cukrem nebo moukou nebo dózy upatlané od medu mravence zbytečně lákají do vaší spižírny.


Mají velmi citlivý čich, potraviny proto uchovávejte v dobře těsnících nádobách a dodržujte čistotu.

Substral granulát na mravence je biocidní přípravek proti mravencům s dlouhodobým účinkem. Jak proti mravencům na ovocných stromech? My nabízíme video s aplikací lepu na mravence. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


RAID nástraha na mravence ks Insekticidní nástraha k hubení mravenců Raid působí hodin denně a poskytuje tak velmi účinnou ochranu ať už v domech, bytech či venkovních terasách. Nástrahu přenášející dělníci do hnízda, kde do týdnů vyhubí celou kolonii, včetně larev a královny. Přípravek proti mravencům koupit o objednat u OBI.


Existují preparáty, které na mravence, konkrétně jejich matku, hormonálně působí tak, že ta přestane klást vajíčka a kolonie zanikne.

Insekticidy je vhodné aplikovat pouze ve formě „pastiček na mravence“ – malých krabiček, kde je látka mravence přitahující a zároveň i hubící. Tento přípravek má oproti ostatním přípravkům na mravence obrovskou výhodu v tom, že mravence nezabije okamžitě, ale mravenec, který roztok pozře ho transportuje do mraveniště, kde s ním pak krmí dělnice, larvy, i královnu, a tím se vyhubí během až týdnů celé mraveniště. Je určen k zásypu nebo zalití mravenčích stezek v domě, na terasách nebo balkónech nebo na chodnících kolem domu. Formitox je přípravek k likvidaci mravenců na krystalické bázi.


Roztok nalijeme na misky a rozmístíme. Doba působení je dní. Tím se zvyšuje účinnost tohoto přípravku. Použit lze dvěma způsoby: zálivkou pro likvidaci hmyzu přímo v místě použití nebo přímo práškem - jeho aplikace je snadná, pomocí sypátka na.


Hlavně na bylinky, které hodláte konzumovat, se hodí postřik z tekutého mýdla a vody – na litr vody stačí dvě kávové lžičky. Můžete použít i přípravek na mytí nádobí, obojí lze doplnit i lžičkou oleje (ale není to nutné). Loxiran S - přípravek proti mravencům. Insekticid ve formě granulované návnady určený k poprachu nebo postřiku k odstranění obtížných mravenců na cestách a jiných zpevněných nebo vydlážděných plochách, terasách apod. Neobsahuje syntetické pyretroidy.


Pokud budete prostředek sypat na chodník nebo zámkovou dlažbu kolem domu, může vám to být jedno. Pokud ale budete mravence hubit ve skleníku nebo v záhonech zeleniny, určitě sáhněte po přípravku který je vyroben z. Je ideálním pomocníkem k odstranění mravenců na cestách, zpevněných nebo vydlážděných plochách. Stačí malé množství ins. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Na mravence je třeba se připravit předem. Mravenci si budují mraveniště zejména v blízkosti obydlí, protože tam vždy najdou dostatek potravy. Nenechávat na stolech, ani v kuchyni, zbytky potravin, zejména sladkých. Proto mravence zbytečně nelákat.


Potraviny je nutné skladovat v dobře uzavřených obalech a okna i dveře by měla přiléhat tak, aby jimi mravenci nemohli proniknout do domu. Veškeré informace o produktu. Nejedná se o přípravek na ochranu rostlin! Jak vyhubit mravence v záhonech? Pokud se vystkytují mravenci v záhonech, je možné použít jen přípravky, které mají schovanou účinnou látku v nástraze, domečku.


BROS nástraha na mravence g - ks. Bros nástraha na mravence - gel v nástrahové stanici pro likvidaci mravenců zahradních ve vnitřních prostorách, balkónech, terasách, chodnících nebo příjezdových cestách. Gel účinně láká mravence dovnitř a odtud je jed hmyzem zanesen do mraveniště, kde zlikviduje celou kolonii. Cobra přípravek na hmyz Univerzální 4ml, sprej k přímému použití, hubí létají.


Orion přípravek na mravence 1g (Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky