čtvrtek 23. dubna 2020

Zakrytí plotu

Objednávku můžete provést na stránce – zakrývací plachty. Velmi netradičním řešením je stěna z bambusových výhonů sestříhaných do tvaru živého plotu s obnaženou spodní částí. Rychle rostoucí bambus (Bambusa) je poměrně nenáročná rostlina, která snáší i velmi nízké teploty (dle druhu), je však vhodné je před zimou chránit vyšší nastýlkou.


PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají k zakrytí poslední řady plotu , zídky a opěrné stěny. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.

S našimi projekty porostete. V horní třetině plotu je značně bohatá, ale ve spodní části se nechce moc rozvětvit. Sítě je také možné využít pro zakrytí tenisových kurtů a dalších sportovišť. Ano, je to pravdivé označení pro tento druh betonového výrobku - plotu.


Oproti zděným oplocením ze ztraceného bednění, štípaných bloků či různých cihel, toto vyžaduje pouze doporučené zahloubení a zabetonování jednotlivých betonových sloupků, do kterých se následně zasouvají jednostranně pohledové betonové desky vybraného dekoru a tvaru. Ideální výška takového plotu je do 1centimetrů. V případě potřeby můžeme zajistit instalaci rohoží ve stejný den, kdy přivezeme zboží k Vám.

Cena montáže je 1Kč bez DPH za každý započatý běžný metr. V dnešním článku si ukážeme několik úžasných nápadů, které Vám ukážou, jak efektivně a krásně zakrýt ošklivý drátěný plot na zahradě. Nabízíme plachty na ploty k zakrytí plotu.


Plachty jsou s nerezovými oky a je možné je lehce upevnit. V nabídce máme široký výběr barev i velikostí. Pokud je výška plotu jiná, než prodávané sítě, síť se na plot připevní na horní nosný drát a dole. K zakrytí plotů a privátních prostorů se používají sítě na ploty.


Základový pas se provádí v celé délce plotu do nezámrzné hloubky, pas je nutno podsypat štěrkovým ložem (frakce kameniva 8–16) o výšce cca cm. Hodí se k optickému rozdělení zahrady, zakrytí kompostu nebo k vytvoření nižšího plotu dělícího váš a sousedův pozemek – máte-li s ním dobré vztahy. Ovocné keře oceníte zejména na malých zahradách, kde je potřeba využít každý metr. Je možné vidět velmi povedené montáže v restauracích či pergolách na doladění celkové atmosféry a případné zakrytí nežádoucích povrchů. Na tvrdé podklady se rohož může přibít klasickým spojovacím materiálem (hřebíky, vruty, šrouby).


Stačí, aby nad úroveň půdy přesahovalo jen cm. Popínavé rostliny přináší svou skvělou vlastností řešení pro zakrytí plotu nebo nechtěného pohledu na zídku. Rostliny rozdělujeme na samopnoucí a ty.

Instalace nevyžaduje nové podkladové pletivo, sloupky plotu by však měly být stabilně zakotveny, aby při silnějších větrech nedošlo k vyvrácení plotu. Zakoupená jednotlivá pole se nedoporučuje krátit či stříhat. U něj však musíme dbát o dobrou stabilitu plotu , neboť vytváří prakticky neprostupnou stěnu, a nápor větru by mohl plot povalit. Kvetoucí druhy popínavých rostlin se na zakrytí plotů příliš nepoužívají - jejich doménou jsou zahradní pergoly. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Odpor proti větru není téměř žádný, zato zakrytí je cca. Výhodou tohoto plotu je možnost použití oboustraně - tedy pohledově vypadá stejně z obou stran. Realizace živého plotu K realizaci si sice můžete najmout profesionální firmu , která vám zakázku zrealizuje, nicméně budete-li se řídit svým plánem a doporučovanými radami společností zabývajícími se pěstováním rostlin pro živý plot, přípravné práce, výsadbu i údržbu zvládnete i jako zahradník - amatér. Stínící sítě na plot, plachty ochranné a jiné.


Vážení návštěvníci, vítáme Vás v našem internetovém obchodě plachty-site. V sekci živých plotů najdete nejenom klasické buxusy, bobkovišně a túje, ale i mnoho dalších krásných a zejména kvetoucích rostlin, jež. Před samotným zahájením výstavby plotu je nutné připravit pozemek pro stavbu. Nerovnosti terénu srovnáme tak, aby další terénní úpravy navazovaly na již postavený plot.


Stavění plotu, které bude mít vyzdívaná pole, navíc vyžaduje základy, kde je třeba položit izolaci s penetrací a teprve potom lze pokračovat ve zdění. Postupovat se musí s největší pečlivostí, nejlépe podle návodu výrobce. A opět máme na výběr, zda zvolíme (například) takzvanou suchou zeď nebo ploty kamenné se zdivem, třeba z přírodního kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky