úterý 19. listopadu 2019

Přívodní hadice na pračku

Ihned k odeslání u vás již 2. Na spodní straně plnicí hadice je malá PVC trubka, která je upevněna zesílenou nití, stejně jako spona z nylonu. Toto plnicí zařízení je vícevrstvé, což umožňuje zajistit jeho pevnost - hadice mají dostatečnou odolnost proti slzám a jsou připraveny odolat nejvyššímu tlaku vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Dobrý den , bohužel je to jednorázová záležitost. Přívodní hadice na Alza. Veškeré informace o produktu. Hadice k pračkám) Hodnocení produktu:.


Větší průměr gumové koncovky pro nasazení na pračku. S jeho pomocí je připojení k přívodu vody. Problém je v tom, že by mohlo dojít k úniku vody.


Originální a velice kvalitní náhradní díl který je běžně dodáván s nový.

Jedna část je připojena k přívodu vody a druhá je přímo k pračce. Výrobci v dobré víře instalují lisované kovové rukávy na spojnici armatury s trubkou. Zabraňuje jakémukoliv úniku vody z přívodní hadice. Lze ji použít nejen pro pračky , ale také pro myčky.


Dvojčinný čisticí prostředek pro pračky. Poplatek za dodání bude připočten na konci nákupu k celkové výši platby a závisí na ceně Vašich výrobků v košíku. Standardní poplatek činí 1Kč při platbě na dobírku. Při úhradě platební kartou je poplatek za dodání snížen na 1Kč. Zobrazuji 1-produktů z celkem Rady a tipy.


Jak vybrat rychlovarnou konvici Podívej se, která konvice se ti bude hodit. Máte pračku , ale chybí Vám k ní hadice ? I když jde jen o součást, vždy ji vybírejte pečlivě. Jedna věc je hlídání vody v podpalubí myčky (ta moje navíc při tom spustí čerpadlo), a druhá věc je přívodní hadice s Aquastopem. To je dvouplášťová hadice , která když se dostane voda mezi oba pláště, tak zavře přívod.


Protože origo hadice je krátká, tak delší budeme kupovat tak jako tak. Protože nějaký chytrák udělal přívod ve skříňce pod dřezem a vývod natočil dolů, kde je pár cenťáků pod ním police. Toto plnicí zařízení se skládá z několika vrstev, které umožňují naději na jeho pevnost - mají dostatečnou odolnost proti trhlinám a jsou připraveny odolat vysokému tlaku vody. Pračku postavte tak, aby odtoková hadice , která je součástí pračky, bez problémů dosáhla na přípojku odtokového potrubí.


Pomocí svorek a plastového kolena hadici k potrubí napevno připevněte.

Na konci jsou velkokapacitní hadice vyztuženy kovovými pouzdry, z nich jsou vidět kování a matice. Jedna armatura je přišroubována k pračce, druhá k vodovodnímu potrubí. Kování, matice jsou vyrobeny z plastu. Nemají zvláštní sílu, takže jsou zkroucení ručně, a ne pomocí klíče - ušetří je před poškozením. Spojovacia sada pre práčku a sušičku LG zaručí bezpečné položenie sušičky.


LG Instruktážní videa: Připojení odpadní hadice. Přehrajte si naše výukové video a. Dodáváme vypouštěcí hadice automatických praček , náhradní vypouštěcí. Výtoková neboli vypouštěcí hadice pračky je přímo určená k odtoku použité vody. Po letech odešlo ložisko.


Ostatní díly jsou v pořádku. Servisní technik vyměnil topné těleso, které. Vypouštěcí hadice pro pračky a myčky, univerzální, bez kolínka = oba konce rovné, součástí balení držák hadice na vypouštění do vany, pracovní.


Napojte pračku na přívod vody Napouštěcí hadice pro přívod vody je zpravidla součástí balení. Stačí tedy jeden konec přišroubovat k přívodu vody a druhý upevnit k zadní straně pračky. Díky systému spolehlivého upevňování stačí hadici pořádně na obou koncích dotáhnout v závitech a nebudete muset ani použít žádné nářadí. Pro jistotu ale během prvního praní kontrolujte, zda jste ji dobře utáhli, ne všichni jsme Pepci námořníci.


Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky