pondělí 18. listopadu 2019

Neselektivní herbicid

Produkte rund ums Thema Pflanzenschutz - jetzt bequem online bestellen. Bienen Koffer rund um die Uhr online kaufen. Největší účinnost mají herbicidy při aplikaci na již vzrostlé rosliny (plevele), při vhodných podmínkách pro jejich růst.


Sucho a nízké jarní a podzimní teploty rapidně snižují jejich účinnost. Herbicidy se dělí na totální a selektivní.

Přípravek do okr… Přípravek do okr… Kvalitní ruční nářadí je základem dobře odvedené práce. Selektivní herbicid určený k přímé aplikaci. Glifosat je neselektivni , sistemični herbicid. Primenjuje se folijarno i usvaja se uglavnom kroz kutikulu. Mehanizam delovanja je inhibicija biosinteze aromatičnih aminokiselina neophodnih za sintezu proteina.


Primarno se translocira simplastom i akumulira se u podzemnim delovima, mladim listovima i meristemskom tkivu. Simptomi delovanja su hloroza i nekroza listova.

Einsatz von Herbiziden in Landwirtschaft und Pflanzenschutz. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schon seit Jahrtausenden bekämpft der Mensch Unkräuter bei Kulturpflanzen, um die Ernte einfacher zu. Neselektivni herbicid za zatiranje vseh enoletnih in večletnih plevelov.


Roundup BIAKTIV je neselektivní listový herbicid k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů. Rostliny tento přípravek přijímají pouze zelenými částmi. Primjena: za desikaciju cime krumpira, uljane repice, usmjereno suzbijanje korova u voćnjacima i vinogradima (samo viših uzgojnih oblika). Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Totální herbicid Dominator. CIDOKOR je neselektivni sistemični herbicid za suzbijanje višegodišnjih korova s dubokim korijenom-rizomima-gomoljima te jednogodišnjih travnih i širokolisnih. Glifosav 4je neselektivni sistemični herbicid za suzbijanje višegodošnjih korova sa dubokim korenom, kao i jednogodišnjih i dvogodišnjih travnih i širokolisnih korova. Před výsadbou rostlin můžete na ploše použít totální herbicid. Není třeba se však bát, je možné jej použít i na ploše pro budoucí užitkovou zahradu.


Nejčastěji se používá látk. Touchdown je neselektivní herbicid , určený k totální likvidaci ošetřených porostů či jednotlivých rostlin, který je přijímán výhradně.

Preisvergleich App zum Download! Biljke ga usvajaju folijarno, preko svih zelenih delova. ROUNDUP Biaktiv je neselektivní listový herbicid se systémovým účinkem. Koristite sredstva za zaštitu bilja na bezbedan način za ljude, životinje i životnu sredinu. Postřikový přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení.


Pre primene proizvoda obavezno pročitati etiketu i uputstvo za. Systémový neselektivní herbicid ve formě koncentrátu ředitelného vodou určený k hubení jednoletých a vytrvalých plevelů v zemědělství, lesním. NESELEKTIVNI , KONTAKTNI HERBICID SA NEZNATNIM SISTEMIČNIM DELOVANJEM. Mittel, mit dem in der Landwirtschaft Unkräuter oder unerwünschte Konkurrenzpflanzen bekämpft werden.


Die meisten in der konventionellen. Působí jako širokospektrální neselektivní herbicid , který je obzvláště účinný proti škodlivým rostlinám. Gallup Super 3představuje spolehlivý neselektivní herbicid , který likviduje i těžko hubitelné plevele. Existuje zcela biologický totální herbicid , ale nedá se v Česku prodávat, protože nemá schválení od úřadů.


Je to přípravek, který dokáže zcela. Jsou neselektivní listové systemické přípravky proti širokému spektru jednoletých a víceletých plevelů. Při aplikaci na list jsou účinné látky totálních herbicidů translokovány do kořenů, stonků a oddenků, což vede k totálnímu zničení celé rostliny.


Sistemični neselektivni herbicid - arboricid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova, višegodišnjih zeljastih te drvenastih korova s dubokim korijenom u vinogradima, voćnjacima, šumskim nasadima, na strništima i nepoljoprivrednim površinama. Je neselektivní (totální) listový a půdní herbicid , s prodlouženým účinkem až měsíce, který působí na již vzrostlé plevele, včetně jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky