středa 17. června 2020

Betonové tvarovky na plot

Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním ostařením. Stabilný, nosný betónový prvok pre stavbu stĺpika betónového plotu. Betónové tvárnice sú hladké, nenáročné na údržbu s životnosťou cez rokov. Možno použiť pre stavbu celého plota alebo ako základ pre drevené, kované a plastové výplne plotov.


Skvělým doplňkem pro tyto tvarovky jsou plotové stříšky, které vám pomohou ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky.

Ploty a plotové systémy vám dopřejí jak soukromí, tak potěchu. Jsou totiž věrnou imitací přírodního kamenu. Plotové tvárnice sú na svoju vysokú pevnosť, mrazuvzdornosť a trvanlivosť vhodné najmä na ploty, deliace steny, protihlukové zábrany, oporné múry a okrasné múriky alebo podmurovky. Tvárnice sú zhotovené na báze debniacích tvárnic. Betonové ploty stavíme na klíč.


Rafinované betonové ploty pro každého, kdo chce mít kolem domu výjimečný plot. S dřevěnými prvky Dřevo skvěle doplní a na pohled odlehčí betonový plot. Pokud tedy toužíte po originálním vzhledu plotu, můžete si sestavit plot z různých prvků, a to nejen co se týče rozměrů, ale třeba i povrchové úpravy a barev.

Obsah tejto stránky je vlastníctvom spoločnosti BETONÁRKA NADLICE spol. Okrasným designem Vás hned přesvědčí reliéfní betonové ploty. Je zakázané kopírovať alebo používať obsah stránky na akékoľvek účely bez písomného povolenia. Jejich využití najdete při ukončení zahradních plotů, nejrůznějších zídek a opěrných stěn.


ZÁKRYTOVÁ STŘÍŠKA zároveň esteticky doplní váš betonový plot. Orientační cenu za betonový plot si můžete také rychle a snadno spočítat v naší online kalkulačce. Rádi Vás přivítáme v příjemném prostředí naší kanceláře v Dolních Bojanovicích, betonový plot dle Vašich představ s Vámi prokonzultujeme a následně Vám vytvoříme jasnou a přehlednou cenovou nabídku přímo na míru.


Zděný plot je častým řešením oplocení u moderních nízkoenergetických domů, ale uplatní se i jinde. Důvod volby je prostý: masivní zdi zajistí dokonalou izolaci, nabídnou uklidňující pocit bezpečí a naprosté soukromí. Vibrolisované betonové tvarovky mají přesné rozměry a pro svou režnou strukturu jsou k nerozeznání od pravého kamene.


Zajišťujeme doručení našich výrobků smluvními dopravci po celé ČR, včetně skládání na místě stavby. Váš nový plot vám rádi postavíme. Stavíme betonový plot Pro stavbu samotného oplocení byly použité oboustranně štípané betonové tvarovky KB-block 2x 2x 4mm přírodní barvy, zděné přímo na základové pasy, resp. Plotové sloupky pak byly vyztužené vždy dvěma dvojicemi výztuží, jednou dvojicí pro každou probetonovanou dutinu tvarovek.


Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Naše plotové tvárnice nazývané aj ako betónové tvarovky na plot predávame tiež ako murovacie tvárnice. Používajú sa na nosné a obvodové steny rodinných domov a priemyselných stavieb, stavbu plotov.

Plot může být rovný, do rohu i do oblouku, lze jej přizpůsobit přesně vašim požadavkům a terénním dispozicím. Potřebujete svůj pozemek obehnat moderním betonovým plotem nebo na něm vystavět opěrnou zeď? Pak jste na správné adrese.


Výběrem z našich tvarovek. Svahové tvárnice zase nabízí řešení pro náročný svahový terén, například při vjezdu do garáže nebo na svažité zahradě. Na počátku devadesátých let minulého století jsme českému trhu představili nový systém zdění pocházející z USA, a to vibrolisované betonové tvarovky určené pro stavbu plotů a dalších staveb. V současnosti nabízíme nejširší sortiment plotových tvarovek co se týče typů, rozměrů, povrchových úprav i barevných variant. Pod betonové ploty Stavoblock není nutné vyzdívat základ.


Tvarovkami však stavba plotu nekončí. Zdi se staví na zhutněné štěrkové lože. Zeď je možné navrhnout jako souvislou stěnu nebo jako klasický plot se sloupky a výplněmi. Vsaďte na moderní stavební materiály naší výroby. Dodáváme široký výběr betonových zdících materiálů a doplňků ke zdění.


Pořídit si od nás můžete praktické betonové tvarovky, betonové opěrné zdi, střešní krytinu či prvky zahradní architektury. Dále nabízíme také dlažbu, plotové výplně nebo branky. Princip je jednoduchý: mezi dva průběžné sloupky se svisle vsunou betonové desky a na konci plotu mezi průběžný a koncový sloupek. Počet desek a výška sloupků závisí od Vámi zvolené výšky plotu.


BEST - LUNETA nízká ve rozměrech: 40x20x10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky